Bestellen

Bestellen

 

Hieronder kunt u uw product bestellen. Voor alle bestellingen tot € 40,- rekenen wij € 6,95 verpakkings- en verzendkosten (binnen Nederland). Boven € 40,- wordt uw bestelling gratis bij u thuisbezorgd.

Wilt u als zorginstelling bij ons bestellen en is er geen mogelijkheid te betalen via iDeal, stuurt u ons dan een bericht via de contact pagina of neemt u telefonisch contact met ons op.

Helaas merken we dat het door de drukte bij POSTNL langer duurt voordat de bestelling bij u bezorgd wordt. Dat vinden we vervelend maar wij hebben hier helaas geen invloed op.

Praktische Palliatieve Box (PPBOX) compleet

De Praktische Palliatieve Box bevat een boekje met Praktische Tips en diverse praktische producten. De PPBOX biedt ondersteuning aan mantelzorgers en professionals in het zorgen voor mensen in de laatste dagen tot weken van het leven. Nieuw in deze box is de Ultrasorb Onderlegger.

€ 41,00

Navullingen

Medline Easybath Shampoo Cap, haar wassen zonder water (1 stuk)

Met de Medline Easybath Shampoo Cap kunt u op een eenvoudige manier haar wassen zonder water. De verpakking bevat een soort badmuts die u in de magnetron kunt verwarmen. Deze zet u op het hoofd en gedurende enkele minuten masseert u de hoofdhuid. Daarna neemt u de Shampoo Cap af en heeft u heerlijk gewassen haar wat u eventueel met de handdoek na kunt drogen. De Shampoo Cap is uitermate geschikt voor mensen die al gedurende langere tijd bedlegerig zijn en hierdoor moeilijk hun haar kunnen wassen. De Shampoo Cap is beduidend anders dan wassen met "droogshampoo". Door de massage en het vochtige haar, geeft het een comfortabel en fris gevoel.

€ 3,75

Medline Easybath Shampoo Cap, haar wassen zonder water (4 stuks)

Dit betreft dezelfde Shampoo Cap, om haar te wassen, als hierboven, alleen dan per voordeelverpakking van 4 stuks.

€ 13,75

Medline Easybath Shampoo Cap, haar wassen zonder water (30 stuks - doos)

Dit betreft dezelfde Shampoo Cap, om haar te wassen, als hierboven, maar dan per voordeeldoos van 30 stuks.

€ 96,25

Medline Easybath washandjes voor verzorgend wassen.

Medline Easybath washandjes voor verzorgend wassen met Aloë Vera en Kamille. (vernieuwde en verbeterde samenstelling) Met één pakketje washandjes a 8 stuks kunt u een volledige wasbeurt op bed verzorgen. De washandjes zijn koud of opgewarmd in de magnetron te gebruiken. Vooral als een volledige wasbeurt te inspannend wordt, biedt verzorgend wassen met deze washandjes uitkomst. Het spaart energie en door minder verplaatsingen in het bed beïnvloedt het bij mensen met pijn ook hun pijnbeleving.

€ 2,60

Medline Easybath washandjes voor verzorgend wassen. (4 stuks)

Medline Easybath washandjes voor verzorgend wassen met Aloë Vera en Kamille. (vernieuwde en verbeterde samenstelling) Dit betreft dezelfde washandjes als hierboven maar dan in een voordeelverpakking van 4 stuks.

€ 9,25

Medline easybath washandjes voor verzorgend wassen. (30 stuks-doos)

Medline Easybath washandjes voor verzorgend wassen met Aloë Vera en Kamille. (vernieuwde en verbeterde samenstelling) Dit betreft dezelfde washandjes als hierboven maar dan per voordeeldoos van 30 stuks.

€ 64,50

Dentips onbehandelde sponsstokjes (zakje 20 stuks)

Dentips zijn plastic stokjes voorzien van een zacht foam kopje, u doopt het in water en daarmee kunt u de mond schoonmaken en bevochtigen. De geribbelde kant neemt slijm en vuil mee en reinigt zo de tong en de mond. Ook kan er langs de tanden gegaan worden waardoor ze schoon worden. Ook kan het gebruikt worden in combinatie met tandpasta.

Als het gebruikt wordt als product in de laatste levensdagen is het mogelijk op de Dentaswab met water te zuigen waardoor er minder kans op verslikken is.

€ 4,95

Dentaid Xeros Spray (15 ml)

Dentaid Xeros Spray verlicht de droge-mond-klachten, voorkomt een slechte adem en voorkomt aantasting van het tandglazuur. Het stimuleert direct de natuurlijke productie van speeksel. Is goed toepasbaar vlak voor de maaltijd of een gesprek.

€ 5,35

Dentaid Xeros Gel (tube 50 ml)

Dentaid Xeros Gel zorgt voor hydratatie van de mond. De Gel verlicht de droge-mond-klachten, herstelt de speekselbalans en voorkomt slechte adem. Ook voorkomt het aantasting van het tandglazuur en verzorgt het de zachte weefsel in de mond.

Gebruik: dagelijks, zeker aan te bevelen voor de nacht. Breng een hoeveelheid Xeros Gel ter grootte van een erwt aan op de top van de wijsvinger. Breng de Gel aan op de tong en verspreid de gel met de tong goed door de mondholte.

€ 8,75

Dentaid Xeros Tandpasta

De meeste tandpasta's zijn niet geschikt voor patiënten met klachten van een droge mond. Deze tandpasta's hebben een scherpe smaak en hebben bestanddelen die niet geschikt zijn in geval van droge-mond-klachten.

Dentaid Xeros Tandpasta is specifiek afgestemd op deze patiëntengroep en draagt bij aan hydratatie en verzorging van de mondholte.

  • Speciaal geschikt voor mensen met droge-mond-klachten en/of symptomen die het gevolg zijn van een geringe speekselproductie
  • Bevat ingrediënten die de mond bevochtigen en verzorgen
  • Zeer mild in de mond
€ 5,35

Dentaid Xeros Mondspoelmiddel

  • Dentaid Xeros Mondspoelmiddel is speciaal voor mensen met droge-mond-klachten en/of symptomen die het gevolg zijn van een geringe speekselproductie
  • Het mondspoelmiddel zorgt voor hydratatie en verzorging van de mondholte
  • Verlicht irritaties als gevolg van een tekort aan speeksel 
  • Bevat Natriumfluoride en beschermt tegen cariës 
  • Maakt eten en spreken gemakkelijker 
€ 8,50

Ultrasorbs onderleggers ES (10 stuks, 61x91cm)

De Ultrasorbs onderlegger ES (Extra Sterk) is royaal van formaat 61x91 en bedekt een gedeelte van het matras ter grootte van een steeklaken. Het gepatenteerde SuperCore® absorberend materiaal trekt vloeistof aan, houdt het vocht vast en voelt na slechts enkele minuten droog aan, het absorbeert even goed als tot 4 gewone onderleggers.

De Ultrasorbs onderlegger is luchtdoorlatend en geeft optimale bescherming aan de huid. Heeft een effectief gebruik met air-flow matrassen en laat luchtcirculatie toe. Met deze onderlegger is het mogelijk een persoon in bed te verplaatsen, te tillen en te positioneren tot 147 kg, hierdoor is het gebruik van tillakens niet meer nodig.

€ 22,95

Sprayflacon voor water

Eenvoudige sprayflacon die navulbaar is.

Verzonden zonder inhoud

€ 1,15

Vaseline potje 50 g

Vaseline original, zonder smaak of toevoeging.

Houdt de lippen vet, en droogt niet uit.

€ 2,00

Medline onsteriele gazen 10x10cm (100 stuks)

Medline, nonwoven onsteriele gazen 10x10 cm voor divers gebruik geschikt. (100 stuks)

€ 2,75

Houtskool met bijbehorend katoenen sloopje (kleine verpakking)

Houtskool in kleine verpakking met bijpassend katoenen sloopje om het in te doen. Houtskool absorbeert nare geuren. Onder het kopje over ons, vindt u bij samenwerken het project waar we de katoenen sloopjes laten maken.

€ 3,15

Medglove wegwerpwashandjes (100 stuks)

Medglove wegwerpwashandjes. Zeer gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Bij verzorging van incontinentie bespaart het veel was. Pakket van 100 stuks.

€ 9,00